22 september 2008

avtrykk

Jeg står foran speilet på badet. Avtrykket av hånden din er fremdeles synlig over magen min. Du la den kalde hånda på magen min og kroppen din søkte inn mot meg og stjal varme; varmen fra nylig avsluttet søvn. Du sovnet med en gang mens jeg ble liggende våken til klokka ringte. Vil du sakte forsvinne som avtrykket i den varme huden min eller vil du gang på gang etterlate deg myke spor? Konturene av fingrene dine avslører ingenting så langt.

3 kommentarer:

vibeke sa...

Dine vakre og poetiske tekster. Jeg har lest dem nå mens du ikke har vært til stede i bloggen. Og så var du tilbake igjen med en ny. De er så fine at det er besudling når man legger igjen kommentar. Men av og til må man det.

othilie sa...

Hmmm...jeg syns ikke det er besudling, å si litt, mer eller mye. Siden bloggen er skrevet og eneste måten å signalisere til meg at du har funnet noe som sier noe til akkurat deg er å skrive tilbake noe så syns jeg ikke vi kan snakke om besudling. Det er en utveksling som jeg syns er viktig. For det er bare en blogg; et sted hvor vi møtes. Jeg syns det er fint at du sier noe. Hva som helst egentlig *smiler*

vibeke sa...

Da skal jeg prøve å si mer :-)