29 mars 2007

stilling ledig

Ghostwriter søkes fortrinnsvis med konfliktløsning, demokrati, maktdeling og politikk i afrikanske land som spesialfelt. Gjerne med cand.polit eller høyere. Den som ansettes bør ha gode referanser (gode karakterer fra egen studiekarriere), være god i engelsk, være en gud til å hoste opp referanser med tyngde og være ekstremt effektiv og strukturert. Lønnen vil utbetales i vaffelhjerter, mat inspirert av valgfritt verdenshjørne (jeg kommer til å ha god tid siden DU skal gjøre den virkelige jobben: Skrive og er vilig til å utvide mitt reportoar på matfronten om nødvendig) og lange samtaler om bøker, musikk, film, livet, døden og kjærligheten ved mitt kombinerte skrivebord/spisebord etter klokken 2100 (dog avsluttet før klokken 2400, de sier at en uthvilt hjerne jobber best, jeg har erfaring med en utslitt, den tror jeg tenker mest men sjelden fokusert på en ting) . Muligheter for rødvin men også sterkere drikke hvis det kan avhjelpe prosessen (mulig en Hjorth (som i Vigdis Hjorth) kan øke produktiviteten). Dette er et engansjement som vil vare fra dags dato til, la oss si 15. april? Hvis vedkommende som får stillingen er effektiv nok....

Wish me luck, for jeg smatter på nederlaget allerede og det er et dårlig tegn. For det smaker bare litt emment, men det framkaller ikke noe ubehag så langt. Jeg zappet meg forbi Oprah her om dagen og fikk et godt råd (helt klart myntet på meg), dog i forbindelse med slanking (sånt driver vi heller ikke med, den type viljestyrke ville frembrakt mitt akademiske makkverk på null komma niks), men sånne programmer gir intrykk av å være allmengyldige og sånn lød det:"Hver gang du ikke gjør det du sier du skal, så skuffer du deg selv (Wow! Innsiktsfullt) Og du reagerer på samme måte som når andre skuffer deg; nedbrutt, jeg er ikke verdt bryet osv. Så ta tak i deg selv og gjør det du sier du skal selv om du mister motivasjonen underveis for din mentale helses skyld (det siste er bare svada, jeg fikk bare med meg det første og det siste er det jeg antar det må ha gått ut på. Jeg er "talkshowchallenged"... vent, generelt "tv-challenged") Så, for å ære en venn (MEG) og vise respekt så er det på tide å få fingrene i akademisk modus og legge adjektivene igjen på ...de sier verden er et godt sted... Søknader legges i kommentarfeltet.

Brevet med rekvisisjonen på trykking av oppgave kom for mer enn en uke siden. Jeg fant det først i dag mellom utallige uleste reklameblader ute i gangen. Jeg har forsikret meg om at hvis alt skulle gå åt skogen så kan jeg søke overgang til master og få nok et år på meg med dårlig samvittighet for alt som er gøy, nødvendig eller til og med trist, så lenge det ikke er å skrive ferdig. At jeg er masochist er vel hevet over en hver tvil?

1 kommentar:

othilie sa...

Søkermassen er ikke noe å skryte av, så det ser ut som jeg må trå til selv. Det blir lite mat...