25 mars 2007

beth hart - l.a. song

4 kommentarer:

Anonym sa...

Masse fine detaljer i denne videosnutten. Nevner i fleng:
- hvorfor bildestabilisator er en god ting
- er det "The Edge" fra U2 som spiller gitar?
- å "kore" på låten mens man filmer funker ikke nødvendigvis like bra i playbackmodus..
- det er kult å ha tattiser når man chiller'n backstage

Kort sagt; dette var nyskapende videoproduksjon!

Oops, nå holdt jeg på å glemme Beth! Selv "oppdaget" jeg henne med sangen Leave the light on fra platen med samme navn. Nydelig låt og flott stemme. Så ser jeg at "Live at Paradiso" fra 2005 får veldig bra kritikk på dette forumet. Et opplagt punkt på den musikalske ønskelisten, med andre ord :o)

othilie sa...

Der fikk du meg jammen til å le høyt også. Talentfull fyr, du:-) Så er det i allefall et snev av balanse igjen. Hun har en helt spesiell stemme, har hun ikke? Ser de sammenligner med Janis Joplin.


Den videoen var så dårlig at jeg brukte litt tid på å faktisk se at det var en fyr med tattiser, jeg var mer fascinert av kroppsformen, he-he. Men snutten hadde en viss sjarm, syns du ikke? For selv om opptaket med sikkerhet kan karakteriseres som dritt-dårlig så kommer kvalitetene til Beth Hart godt frem, den rå stemmen, umulig å ødelegge.

Anonym sa...

Hmm.. Det er vel bare en Janis? Men jeg skjønner hvor sammenligningen kommer fra..hun har omtrent samme teknikk når det gjelder å presse stemmen.

Snutten innehar en viss sjarm, som du sier - og lyden er jo egentlig OK til å være tatt opp med kameramic ca. 100m fra scenen.

Balanse er forresten en bra ting..og er ikke den kroppsformen gjengs for musikk-nytende menn i sin beste alder da? ;o)

othilie sa...

Janis var Janis, ingen tvil om det.

Jeg tror du mangler en bestandel i oppbygging av en sånn kroppsform, det er øl mer enn musikk som gjør utslaget...

Og balanse er enten å stå stille midt på vippa, bredbeint og sørge for at planken ikke treffer bakken; jeg liker bedre å bli vippet opp og ned og vite, håpe og tro at det er en bevegelse som ikke kommer til å stanse med det første. I sum så ender jeg opp i balanse håper jeg.