06 november 2006

ti ting jeg ikke har gjort før

Her kommer de nitty-gritty detaljene fra Othilies skakkjørte liv (ingeting er vakkert før det er skakt, la det være sagt!)

1) Jeg har laget en samværsavtale som omfatter meg, Giraffungen, min lille Engel og Hjertemannes samvær de neste månedene (terapeutisk aktivitet som gir håp fordi det var enkelt, mest mulig barn til hele vår lille familien som ikke er ødelagt men litt skjev fra og med nuh!)

2) Jeg har sagt til alle som har tilbudt seg å tre støttende til at "JA, det kommer jeg til å trenge!" (jeg er utrolig dårlig til å be om hjelp for jeg er så utrolig dugelig, se lengre ned!)

3) Jeg har vært ærlig med meg selv og innsett at evig troskap og i gode og onde dager muligens er å ta litt hardt i. Livslangt monogami er muligens det også, jeg tror jeg er mer lagd for tidsavgrensning, evigheten er svær og tung å forholde seg til for meg, små evigheter derimot og litt lengre, det skal jeg klare (gjør det meg til et dårligere menneske? Eller bør jeg fokusere på selvinnsiktens goder her? Jeg går for det siste!)

4) Jeg har beskrevet i detalj hvordan jeg ville likt å ha det om jeg skulle endt opp i en intim situasjon med en person som er en fremmed og som vil forbli en fremmed (Horete eller bare dønn ærlig og litt håpefull?)

5) Jeg har helt mistet smaken for det søte (det er alvorlig for en kvinne med hang til sjokolade!)

6) Jeg kjenner i hele kroppen at jeg er blitt voksen, at jeg er glad i meg selv og at jeg kommer til å få et bra liv (jeg har tvilt på det lenge, så lenge at jeg har helt glemt hvordan det føles).

7) Jeg har stilt krav til sjefen min og sagt at jeg har bidratt mye, og kommer til å gjøre det, du har ikke noe annet valg enn å gi meg det jeg trenger nå (deilig å bare stille krav fordi jeg vet at jeg duger mer enn som så, jeg er kjempedugelig faktisk!).

8) Jeg har sluppet fri to ensomme fugler, hjertemannen og meg selv, og vet innerst i magen som til tider brenner av uro for fremtiden men som også kjenner at det kiler av forventning like ofte, at vi kommer til å få det bedre (det var trist på en usannsynlig sanselig og god måte!).

9) Jeg har for første gang vasket badet mitt skikkelig der jeg bor nå (det må være et bra tegn, hva kan gå galt nå? Jeg vare spør!).

10) Jeg har hatt vellyket ... uten å rødme eller føle at det var noe galt i det (best å overlate det grafiske til andre, og selvfølgelig i motsatt fortegn. Linken forøvrig funnet gjennom den tidligere ulykksalige artikkel omtalt i forrige innlegg. Ødela det jeg skrev her inntrykket av meg? Må vite jeg iscenesetter om en vagt og tilsørt:-))

Ingen kommentarer: